Workshop-ul din grădină

Spread the love

Cum rămânem echilibrați, rezilienți și construim agilitatea în această perioadă de criză?

În această perioadă de acomodare la noua normalitate, ‘learning about’® oferă un eveniment care să aducă energie, momente de a-ha și zâmbete pe chipurile voastre, facilitat de Anda Șuta, Coach PCC ICF și Certified Emotional Intelligence Practitioner și Monica Eugeniu, Managing Partner ‘learning about’®.

Workshop "learning about"

Bineînțeles că avem și o surpriză pentru tine: un spectacol de teatru, o comedie, alături de trei actori senzaționali!

Descrierea evenimentului

Cercetările au arătat că în situații precum cea cu care ne confruntăm ridică nivelurile de tensiune, anxietate și stress. Am observat cu toții, poate chiar o experiență zilnică mai mare a emoțiilor negative. Și, aceasta face ca gândirea noastră să fie redusă, perspectivele pe care le vedem să fie limitate iar comportamentul nostru mai  reacționar. Am devenit mai ușor defensivi sau mai agresivi în răspunsurile noastre, mai concentrați pe probleme și tindem mai mult să ne facem griji, să obosim mai repede, să fim copleșiți ușor și să creăm scenarii negative.
Această experiență de 4 ore a fost concepută pentru a vă stimula energia și gândirea pentru a gestiona noua realitate de a lucra de acasă sau de a lucra revenind la birou, păstrând distanța și bucurându-vă de a fi impreună și conexiune psihologică, în comunicarea virtuală sau față în față cu colegii sau familia.
Acest workshop vă va oferi informații despre cum să faceți față în lumea VUCA, instrumente practice pe care le puteți pune în aplicare pentru a vă oferi suportul de a vă îmbunătăți rezistența și echilibrul, pentru a fi o influență pozitivă în comunitate și, în general, pentru a face față situației de criză ca aceasta.

După această experiență, veți:

– obține cunoștințe despre EQ și neuroștiința emoțiilor: cand apar emoțiile și cum ne influențează pe noi sau pe alții?

– explora conceptul de ”lume VUCA” și abilitățile necesare pentru dezvoltarea agilității

– aplica câteva instrumente / întrebări pentru dezvoltarea rezilienței personale, agilității, EQ și creșterea energiei pentru propria persoană și cei din jur, colegi, comunitate si familie.

Unde?

Trattoria della Nonna Garden

Strada Popa Nan nr. 5 – Într-o oază de liniște și verdeață.

Când?

30 iulie, 2020 

Structură workshop

  • 9:30  – Coffee break & sosirea participanților
  • 10:00 – Începere workshop
  • 12:00 – Coffee break & patiserie
  • 12:30 – Spectacol teatru – Comedia „Soț de vânzare” 
    Regia: Marius Gilea
    Distributia: Ana Odagiu, Maria Radu, Marius Gilea
  • 13:45 – Închidere

Investiție

350 Lei/Participant

Fee-ul include: facilitare workshop, spectacol teatru, coffee breaks

Discount

-10% pentru mai mult de 3 înscrieri din aceeași corporație

Toți participanții vor primi un Voucher cu reducere 10% pentru cină, prânz sau livrare la domiciliu – din partea Nonna Garden

Atenție!

Workshop-ul se va desfășura în conformitate cu regulile de igienă și protecție în vigoare.
Număr foarte limitat de persoane, sub 50 persoane, respectiv vor fi maxim 45 de persoane participante, în grădină!

Această sesiune poate fi oferită tailored, organizațiilor, echipelor, în conformitate cu un brief personalizat.  

Anda este Coach PCC ICF și practică coachingul în organizații din 2010. Are o experiență relevantă ca Coach intern și extern, dezvoltator de talente și consultant, mentor pentru creșterea culturii de coaching în cadrul companiilor. Oferă programe de coaching individual și de echipă, facilitarea echipei, dezvoltarea leadershipului și a abilităților de comunicare, coaching și inteligență emoționale. În ultimii ani, Anda a însoțit companii din sectorul bancar, din zonele financiare, telecomunicații, retail, servicii partajate, IT&C, automobile, transport, FMCG.

Acum este CEO la You Are More, Coaching Partner pentru Great People Inside, co-partener în proiectul Team Coaching Factory și Genos International Certified Emotional Intelligence Practitioner.  Începând cu aprilie 2020, este președinte al Federației Internaționale de Coaching (ICF), capitolul din Romania, contribuind la creșterea și conștientizarea industriei de coaching pe piața de afaceri din România.

Monica este unul dintre pionierii domeniului Resurse Umane având peste 24 de ani de experiență în dezvoltarea echipelor. Din 2004, Monica este Managing Partner al ‘learning about’®, companie care oferă workshop-uri și sesiuni creative, inspiraționale și de consolidare pentru echipe din business și sport. Monica dezvoltă, consolidează echipe și creează cultura unui limbaj de leadership înalt, motivând și inspirând oameni pentru a-și atinge potențialul și nivelul următor de performanță, cu scopul de a descoperi pasiuni, dedicare, emoție, implicare și atitudini noi, atât în plan profesional cât și în cel personal.
Vă așteptăm cu drag pentru a ne reconecta din nou cu emoția într-un proiect unicat pentru colegi!

Kind regards,
Monica

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.